Αποτυχία = Επιτυχία;

NjBk4g4

Πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες λέμε τυχερούς αυτούς που είναι πετυχημένοι σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό βέβαια ισχύει γιατί οι άνθρωποι βλέπουν μόνο το τελικό αποτέλεσμα και όχι τον αγώνα αυτών των ανθρώπων προς την επιτυχία.

Όμως μόνο τύχη δεν είναι η επιτυχία. Το βασικό στοιχείο όλων των επιτυχημένων ανθρώπων είναι η αναγνώριση των ευκαιριών εκεί που οι περισσότεροι από εμάς τα παρατάμε. Η επιμονή τους σε μια ιδέα που στα περισσότερα μάτια φαίνεται εξωφρενικό. Όταν ο Μαχάτμα Γκάντι έσωσε και άλλαξε ένα ολόκληρο έθνος, το αποτέλεσμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση προϊόν τύχης. Ήταν αδιάκοπη πίστη και επιμονή στις σκέψεις και στα θέλω του, όπου κατόπιν έγιναν πραγματικότητα. Ο Steve Jobs και ο Βill Gates είναι λαμπρά παραδείγματα επιτυχημένων ανθρώπων που στις αρχές των προσπαθειών τους δεν τους πίστεψε κανείς και τελικά έφτασαν να είναι αυτοί που είναι!!!

Το μαγικό στοιχείο της επιτυχίας είναι ότι εμφανίζεται πολλές φορές μεταμφιεσμένη σε αποτυχία, σε προσωρινή ήττα, σε καταστροφή. Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι να τα παρατάνε (και λογικό είναι). Όμως όσοι έχουν στο μυαλό τους μία σκέψη, μία ιδέα και αγαπάνε πολύ αυτό που θέλουν να κάνουν, όταν επιμείνουν μέχρι εσχάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

Είναι όλα θέμα μυαλού. Μία τακτική που χρησιμοποιούν όλοι οι καλύτεροι παρακινητές και προπονητές ζωής στο κόσμο, όπως ο Robin Sharma και ο Tonny Robins που έχουν επιβαιβεωμένα βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους, είναι το Mind Shift. Η τακτική λοιπόν να ”ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΑΣ”. Να βλέπουμε και να σκεφτόμαστε τα πράγματα όχι όπως έχουμε μάθει αλλά όπως πραγματικά είναι.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ.!!!!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s