20 Ιδέες Επιχειρήσεων Μερικής Απασχόλησης

Juggling Part Time Jobs Make Ends Meet Low Wage Workers

Ψάχνετε ένα έξτρα εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο σας; Έχουμε 20 καταπληκτικούς τρόπους για να ξεκινήσετε!

Ονειρεύεστε να έχετε μια επιχείρηση μερικής απασχόλησης ενώ διατηρείτε την κανονική σας δουλειά; Θέλετε να τρέξετε μια παράλληλη επιχείρηση ταυτόχρονα με την παρούσα; Ή είστε απλά περίεργοι όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, και θέλετε να δοκιμάστε τα νερά πριν μπείτε στα βαθιά του εμπορίου; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτοί είναι 25 σίγουροι τρόποι να ξεκινήσετε σήμερα με τη δική σας επιχείρηση μερικής απασχόλησης.

Αντίκες

Κερδίστε χρήματα από παλιούς θησαυρούς και διασκεδάστε ταυτόχρονα. Αναζητήστε πωλήσεις σε σπίτια, δημοπρασίες και παζάρια για καλές αγορές από έπιπλα αντίκες, παιχνίδια, ρούχα και άλλους θησαυρούς του παρελθόντος. Νοικιάστε χώρο σε συνεταιρισμούς με αντίκες, ή φτιάξτε περίπτερα σε αγορές του σαββατοκύριακου για να πουλήσετε τις αντίκες σας.

Δάσκαλος Υπολογιστών

Είτε είστε ειδικός στα Windows ή τα Linux, στις δημοσιεύσεις ή τις διαδικτυακές έρευνες, την επεξεργασία HTML ή Word, μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον να ενισχύσει την ικανότητά του στους υπολογιστές. Διαφημίστε τις υπηρεσίες σας διδάσκοντας μέσω οργανισμών της κοινότητάς σας που προσφέρουν μαθήματα σε ενήλικες.

Χειροποίητα Κοσμήματα και Αξεσουάρ

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να σχεδιάσετε κοσμήματα και αξεσουάρ. Είτε δουλεύετε με ασήμι η ανακυκλωμένα υλικά, πηλό ή Papier-mâché, υπάρχει αγορά για τα χειροποίητα σκουλαρίκια, τις καρφίτσες, τα βραχιόλια, τα κολιέ και τις αγκράφες σε επιδείξεις τέχνης, παζάρια και καλοκαιρινές μπουτίκ.

Καρότσι με Εσπρέσο

Ετοιμάστε καθημερινά κέρδη. Τα ειδικά ροφήματα καφέ δημιουργούν μεικτά κέρδη από 55.1% ως 61,5% ανά κούπα, λέει η Specialty Coffee Association of America. Οπότε ετοιμάστε τα ροφήματα, αγοράστε ή ενοικιάστε ένα καρότσι, και κατευθυνθείτε προς αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες ή αγορές στην περιοχή σας.

Υπηρεσίες καθαρισμού/απομάκρυνσης γκαράζ και σοφίτων

Σε κανένα δεν αρέσει να χάνει το σαββατοκύριακο καθαρίζοντας το γκαράζ, την σοφίτα ή τον πάγκο στον κήπο. Είναι βρώμική και χρονοβόρα εργασία, και όταν τελειώσει μένει ακόμη η δουλειά της απομάκρυνσης των σκουπιδιών. Αλλά αν δεν σας ενοχλεί η χειρωνακτική εργασία, μια υπηρεσία καθαρισμού και απομάκρυνσης μπορεί να είναι διασκεδαστική. Μπορείτε συχνά να βρείτε καινούριους θησαυρούς ανάμεσα στα σκουπίδια από τους οποίους πολλοί θέλουν ευχαρίστως να απαλλαγούν, και μπορείτε να προσθέσετε στο εισόδημά σας κέρδη από ανακύκλωση μπουκαλιών, εφημερίδων και μεταλλικών συσκευασιών. Χρειάζεστε ένα φορτηγάκι ή άλλο όχημα ικανό να μεταφέρει οτιδήποτε από νεροχύτες ως παλιά ξύλινα δοκάρια.

Τεχνίτης

Αν έχει χαλάσει, μπορείς να το φτιάξεις. Το τηλέφωνο θα φεύγει από τη θέση τους από τις κλήσεις από ιδιοκτήτες σπιτιών, ηλικιωμένους και άλλους που δεν θέλουν να το φτιάξουν μόνοι τους. Διαφημιστείτε σε έντυπα αγορών και πίνακες ανακοινώσεων, και αφήστε κάρτες στα μεσιτικά γραφεία. Μετά διορθώστε τα πάντα από νεροχύτες που στάζουν ως σπασμένα παράθυρα.

Επιθεώρηση σπιτιών

Οι αγοραστές δεν πρέπει να ανησυχούν όταν προσλαμβάνουν έναν επιθεωρητή  για να κάνει μια πλήρη φυσική επιθεώρηση στο σπίτι των ονείρων τους. Θα επιθεωρήσετε το σπίτι για δομικά προβλήματα και θα παραπέμψετε τους πελάτες σας στους εργολάβους ή τους τεχνίτες που μπορούν να κάνουν τις επιδιορθώσεις. Η γνώση της οικοδομής και των κωδικών των τοπικών κτηρίων θα απογειώσουν τη δουλειά σας.

Ιατρικά αντίγραφα

Εργαστείτε ως ένα σημαντικό μέλος της ιατρικής ομάδας χωρίς να φύγετε καν από το σπίτι. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από νοσοκομεία, γιατρούς, οδοντίατρους, χειροπρακτικούς και κτηνίατρους που χρειάζονται εξωτερική βοήθεια στην αντιγραφή ιατρικών αρχείων. Η εξάσκηση στην ιατρική ορολογία και οι γλωσσικές ικανότητες θα κρατήσουν την επιχείρησή σας υγιή.

Κινητή Υπηρεσία Οικιακής Ψυχαγωγίας

Όταν είναι βρώμικο, αποσυνδεδεμένο ή χρειάζεται επισκευή, θα είστε η σωτηρία των ιδιοκτητών που θέλουν να ξαναλειτουργήσει το στέρεο, το mp3 player ή η βιντεοκάμερα. Ξεσκονίστε τις γνώσεις σας στα ηλεκτρονικά και τις καλωδιώσεις. Τα διαφημιστικά στα σπίτια και οι κλήσεις σε καταστηματάρχες θα δώσουν μια αρχική ώθηση στην επιχείρησή σας.

Φιμέ παράθυρα

Με λίγη εκπαίδευση και βασικό εξοπλισμό, θα βγάζετε αρκετά χρήματα με το φορητό συνεργείο σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, αγοράστε βομβητή και αυτοκίνητο, και να είστε σε επιφυλακή για να βοηθήσετε ιδιοκτήτες βαν ή φορτηγών να προστατέψουν τα οχήματά τους από τη ζέστη. Άλλες διαθέσιμες αγορές: Σπίτια, πολυκατοικίες και κτήρια γραφείων.

Οργανωτής Σπιτιού και Γραφείου

Νοικοκύρηδες προσοχή: Βοηθήστε αυτούς που συσσωρεύουν πράγματα, τα εξαντλημένα στελέχη, και άλλα άτομα με προβλήματα οργάνωσης να καθαρίζουν ντουλάπες, να τακτοποιήσουν αρχεία και να πετάξουν ότι είναι αχρείαστο. Βάλτε την ροπή σας για τάξη στην υπηρεσία της δουλειά σας σίγουρα θα σας φέρει κάποια κέρδη.

Προσωπικός σεφ

Τι έχουμε για φαγητό γλυκιά μου; Σπουδαία σπιτικά γεύματα για εργαζόμενους γονείς και απασχολημένους επαγγελματίες που σας προσλαμβάνουν για προσωπικό σεφ. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτή την εξειδικευμένη υπηρεσία. Οπότε οργανώστε το μενού σας, φτιάξτε λίστα για ψώνια, και πάτε στη δουλειά για να ικανοποιήσετε το πεινασμένο σας πελατολόγιο.

Προσωπικός γυμναστής

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, των μεγεθών και των σχημάτων θέλουν να είναι σε φόρμα, τακτοποιημένοι και υγιείς, και προτίθενται να προσλάβουν προσωπικό γυμναστή για να γυμναστούν σωστά. Διαδώστε την ειδικότητά σας στην φυσική αγωγή σε σπα, σε κλαμπ τρεξίματος, κολύμβησης και ποδηλασίας, και άλλα σημεία αθλητισμού.

Δημιουργός κάδρων

Μπείτε στο πλαίσιο με μια υπηρεσία δημιουργίας κάδρων. Μπορείτε να συνεργαστείτε με ιδιοκτήτες γκαλερί, καλλιτέχνες, φωτογράφους και άτομα που απέκτησαν μια εκτύπωση, ένα πίνακα ή μια ωραία φωτογραφία. Αν δεν είστε ήδη ειδικός, διαβάστε, κάντε μαθήματα σε ένα τοπικό κολλέγιο ή κέντρο μάθησης, μετά συγκεντρώστε τα εργαλεία σας όπως λαβίδες, πριόνια, κουτιά με μίτρες, κόλλα και πνευματικό ή χειροκίνητο συρραπτικό. Δημιουργήστε σχέσεις με τοπικές ομάδες καλλιτεχνών, γκαλερί, φωτογράφους και καταστήματα εκτυπώσεων που μπορούν να σας δώσουν δουλειά ή να σας αναφέρουν στους πελάτες τους.

Ενοικίαση και συντήρηση φυτών

Έχετε φυτά και φορτηγάκι; Είστε έτοιμοι να εξυπηρετήσετε εταιρίες, ιδιοκτήτες σπιτιών, κέντρα υγείας και άλλες επιχειρήσεις που θέλουν φρέσκα φυτά. Δημιουργείστε ένα σταθερό πελατολόγιο με συχνό πότισμα, κλάδεμα και προγράμματα με λιπάσματα και με εγγύηση πλήρους αντικατάστασης.

Αναζήτηση μητρώων

Χρησιμοποιώντας ειδικές βάσεις δεδομένων, ψάξτε δημόσια μητρώα στον υπολογιστή σας για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να βρουν χαμένες αγάπες, να ελέγξουν επίδοξους μνηστήρες, να εντοπίσουν οφειλέτες, να επικυρώσουν τις εργασίες των εργολάβων ή να ανακαλύψουν δεδομένα για επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι πελάτες περιλαμβάνουν δικηγόρους, επιχειρηματίες και φυσικά πρόσωπα.

Διανομές εστιατορίων

Είτε είναι μακαρόνια με τυρί, ή ένα γκουρμέ μενού πέντε πιάτων, η αντικατάσταση γεύματος στο σπίτι γίνεται γρήγορα ο νέος τρόπος γεύματος. Όταν οι πελάτες θέλουν το φαγητό τους σε πακέτο, θα είστε στο δρόμο με την υπηρεσία παράδοσης φαγητού εστιατορίων. Ένας σπουδαίος τρόπος να μετατρέψετε τα απογεύματα σε κάτι προσοδοφόρο.

Σχεδιάστε μπλουζάκια

Αν είστε καλλιτέχνης που αναζητά το μέσο, γιατί να μη μετατρέψετε τα μπλουζάκια σε καμβά; Ζωγραφίστε, σχεδιάστε ή κάντε ανάγλυφα σχέδια σε απλά μπλουζάκια, και περάστε το σαββατοκύριακο δείχνοντας την τέχνη σας σε αγορές και παζάρια.

Κρέμασμα ταπετσαρίας

Βοηθήστε οικιακούς και επαγγελματίες πελάτες να μετατρέψουν τους βαρετούς τοίχους σε έργα τέχνης με της ικανότητές σας στο κρέμασμα ταπετσαρίας. Φτιάξτε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση με σπουδαίες αναφορές και μόνιμους πελάτες. Αφήστε φυλλάδια σε χρωματοπωλεία και καταστήματα με ταπετσαρίες. Επίσης, διαφημιστείτε σε φυλλάδια πωλήσεων, σε ενημερωτικά φυλλάδια που σχετίζονται με ιδιοκτήτες σπιτιών και σε πίνακες ανακοινώσεων σε σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα.

Δάσκαλος γιόγκα και tai chi

Στο σημερινό πυρετώδη και γρήγορο κόσμο, οι γονείς, οι επιχειρηματίες και οι μαθητές μπορούν να ωφεληθούν από τις βαθιές ανάσες, τη χαλάρωση και τις τεχνικές ισορροπίας που μπορείτε να τους διδάξετε. Ξεκινήστε προσφέροντας μαθήματα σε κλαμπ υγείας, από το κέντρο νεότητας του δήμου, ή από μόνοι σας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s