5 Μικρά Πράγματα Που Θα Βελτιώσουν Τη Σχέση Σας

What_does_Ayurveda_say_about_Relationships!

 Ο ρομαντισμός βρίσκεται στις λεπτομέρειες αλλά ειλικρινά, απαιτεί πολλή προσπάθεια καθώς χρειάζεται συναισθηματική επίγνωση, να είστε καλός ακροατής, συνεχή προσοχή και οργανωτικές ικανότητες. Συνολικά, για να είστε ρομαντικός δεν αρκεί μόνο να δείχνετε μια γρήγορη ψυχική ικανότητα, αλλά επίσης να κάνετε μια μακροχρόνια δέσμευση και να την τηρήσετε.

Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι για τους οποίους κάποιοι σύζυγοι πανικοβάλλονται όταν τεθεί το θέμα του ρομαντισμού. Εν μέρει λόγω της πίεσης να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και να μην απογοητεύσουν το ταίρι τους.

Ωστόσο, ας ξεκαθαρίσω ποιον είχα στο μυαλό μου γράφοντας το άρθρο.

 1. Είναι για αυτούς που συνεχώς ακούνε πόσο λίγο ρομαντικοί είναι ή έγιναν
 2. Είναι για αυτούς που κουράστηκαν να κάνουν κοινότοπα δώρα όπως λουλούδια, κάρτες και αρώματα.
 3. Είναι για αυτούς που θέλουν να καλλιεργήσουν ένα σταθερό και συνεχή ρομαντικό τρόπο ζωής.
 4. Ειλικρινά, είναι για τον καθένα, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Οπότε αγαπητοί σύζυγοι, μπορείτε να γίνετε αυθεντίες του ρομαντισμού, και να γιατί θα πρέπει να το κάνετε.

 • Πρώτα, πρέπει να μάθετε ότι “τα μικρά πράγματα είναι το παν για τις γυναίκες”. Αυτά τα μικρά πράγματα έχουν μια υπερφυσική επίδραση στις γυναίκες και οδηγεί σε πολλά πλεονεκτήματα στο σπίτι.
 • Δεύτερον, πρέπει να ξέρετε ότι το να πιάνετε τη γυναίκα σας απροετοίμαστη μια στο τόσο προσθέτει σπίθα και φλόγα στο γάμο. Με το να πιάνετε μια γυναίκα απροετοίμαστη την αφοπλίζετε εντελώς.
 • Τρίτον, πρέπει να ξέρετε ότι οι γυναίκες επιζητούν απεγνωσμένα το ρομαντισμό σε μια σχέση. Είναι όπως το οξυγόνο για την ψυχή της και το λιπαντικό των συνδέσμων κάθε σχέσης.

5 μικρά πράγματα που θα πάνε τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο.

 1. Αφήστε ένα προκλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή

Αυτό είναι κλασικό. Τηλεφωνήστε στη σύντροφό σας όταν δεν είναι διαθέσιμη ώστε να βγείτε στον τηλεφωνητή και να αφήσετε το “επικίνδυνο μήνυμα”. Με απλά λόγια, περιγράψτε πόσο άτακτη ήταν και πώς θα την τιμωρήσετε. Με αυστηρό ύφος και βαθιά φωνή πείτε της τι την περιμένει, Προτείνετε η χρήση του “Θα σου κάνω…” αυτό κι εκείνο.

Πρέπει να στηρίξετε τα λόγια σας με πράξεις γιατί ισχύει ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

 1. Στείλτε ένα προκλητικό γραπτό μήνυμα

Αυτό μοιάζει με το πρώτο και πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αντιδιαισθητικό μέσο επίθεσης. Αν θέλετε να είστε ρομαντικός, πρέπει να έχετε σχέδιο. Τα λόγια σας πρέπει να είναι μοναδικά και εκφραστικά.

Χαλαρώστε καθώς συντάσσετε το μήνυμα και κάντε το αντιπροσωπευτικό. Μην αντιγράφετε απλά από το ίντερνετ. Να είναι από σας και με δικά σας λόγια.

Αν υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι, ίσως αν η σύζυγός σας παραπονιέται ή είναι αγχωμένη τελευταία, τότε προσαρμοστείτε ανάλογα. Ακούστε, αν δεν είναι συγκεντρωμένη τελευταία, τότε πείτε της τις σκέψεις σας. Αν φέρεται ανόητα, πείτε τις ότι νοιάζεστε. Αν υποπτεύεται ότι τη θεωρείτε δεδομένη, δείξτε της ότι είναι μοναδική και δεν θα τη θεωρούσατε δεδομένη ούτε μετά από χίλια χρόνια.

Ομορφύνετε το λεξιλόγιό σας και ανανεώστε τις ατάκες σας.

Η απόδειξη της στοργής σας είναι θαμμένη σε αυτές τις λέξεις, κάντε τις να μετρήσουν.

 1. Καλέστε την απλά για να τις πείτε ότι την αγαπάτε και την σκέφτεστε.

Τίποτα απολύτως δεν κάνει την καρδιά μιας γυναίκας να λιώσει περισσότερο από το να της πείτε ότι είναι στο μυαλό σας. Αυτή η απλή πράξη επιβεβαιώνει την ευμάρειά της. Εδώ το στοιχείο της έκπληξης είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γίνεται σκόπιμα και ειλικρινά. Όταν ξέρει ότι ο βασιλιάς της τη σκέφτεται, θα το μάθουν ακόμη και στον παράδεισο καθώς πετάει στα σύννεφα με αυτή τη σκέψη και μόνο.

 • Πείτε της απλά ότι θέλετε να ξέρει ότι καλέσατε για να δείτε τι κάνει.
 • Ρωτήστε την πώς ήταν η μέρα της ως τώρα.
 • Ρωτήστε την αν όλα είναι καλά.
 • Μετά ακούστε την να σας μιλάει.

Αν δεν το έχετε κάνει για αρκετό καιρό, δώστε χρόνο στη διαδικασία καθώς θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί για τις πραγματικές προθέσεις σας και ότι δεν εξυπηρετείτε κάποιο σκοπό.

Γνωστοποιήσετε της τις σκέψεις σας και πείστε την ότι πρόθεσή σας ήταν να μάθετε αν είναι καλά. Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα με ευχαριστείτε αργότερα.

 1. Κολλήστε ένα σημείωμα στη ζυγαριά ή τον καθρέφτη του μπάνιου που γράφει “Όπως πρέπει”.

Συχνά οι άντρες παραπονιούνται για το σώμα των συζύγων τους χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο πονάνε τα σχόλιά τους, ειδικά μετά τη γέννα. Έτσι είναι η ζωή.

Η γυναίκα που παντρευτήκατε έχει αλλάξει και θα συνεχίσει να αλλάζει όσο μεγαλώνει. Ας μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε αλλάξει. Με σοκάρει όταν κατά τις συνεδρίες ακούω άντρες να διαμαρτύρονται για το σώμα της συντρόφου τους και άθελά τους τραυματίζουν την ψυχή τους λέγοντας λανθασμένα και μικροπρεπή λόγια.

Ο σκοπός δεν είναι να στείλετε τη γυναίκα σας ξανά στο γυμναστήριο, όχι κύριε!

Ο σκοπός είναι να μείνετε στη στιγμή. Να απολαμβάνετε αυτό που είστε και οι δύο. Έχει να κάνει με την εκτίμηση.

Πάρτε μια κάρτα και παρακαλώ όχι χαρτί με γραμμές, κατά προτίμηση κάτι με χρώμα (προσπαθήστε λίγο) και πρέπει να έχει το δικό σας γραφικό χαρακτήρα (μην το τυπώσετε και μην το στείλετε με mail)

Γράψτε “Όπως πρέπει” ή καλύτερα, γράψτε το χαϊδευτικό της, προσθέστε την ημερομηνία και κάντε την να νιώσει ότι είναι “όπως πρέπει”.

Μετά κολλήστε το στον καθρέφτη του μπάνιου.

 1. Προσευχηθείτε για τις ανησυχίες της

Μερικές γυναίκες ανησυχούν και αυτό μερικές φορές συμβαίνει επειδή έχουν τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό τους δεδομένων των πολλών ρόλων που παίζουν. Οπότε όταν δεν το περιμένει, τραβήξτε τη στην άκρη, βάλτε τα χέρια σας στο κεφάλι και το στέρνο της και προσευχηθείτε για τις ανησυχίες της.

 • Να είστε αυθεντικοί
 • Πρέπει να είναι από καρδιάς
 • Να είστε σύντομοι, γλυκοί και εντός θέματος

Μια γυναίκα που ξέρει ότι ο πρίγκιπάς της προσεύχεται γι’ αυτή νιώθει ασφαλής. Δεν υπάρχει καλύτερη ανθρώπινη προστασία από το σύζυγο που προσεύχεται. Ξέρω ότι θα σας ευχαριστήσει που ήσασταν εκεί, και πόση χαρά νιώθει ξέροντας ότι νοιάζεστε για τις ανησυχίες της, και ίσως -το σημαντικότερο- ξέρετε τι να κάνετε για τις ανησυχίες αυτές.

Εν κατακλείδι, θυμηθείτε ότι οι θεμέλιοι λίθοι μιας ρομαντικής σχέσης στηρίζονται στη χαρά της έκπληξης. Οι πράξεις, οι λέξεις και οι προθέσεις σας πρέπει να είναι σκόπιμες. Πρέπει να εκτελούνται σωστά για το πλήρες αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε σας και τη σύντροφό σας μια απίστευτα πλούσια και ρομαντική σχέση και μην ξεχνάτε τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα δωράκια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s