Οι 15 καλύτερες εφαρμογές που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική επιτυχία

 smartphonewithapps1

 1. Evernote

Αν φύγετε από αυτό το άρθρο χωρίς το Evernote, θα είμαι δυσαρεστημένος. Το Evernote είναι το καλύτερο εργαλείο που θα συναντήσετε. Αν το χρησιμοποιήσετε σωστά θα αποκομίσετε τεράστια οφέλη από αυτό. Το Evernote παρέχει ένα χώρο εργασίας που επιτρέπει να αποθηκεύσετε σημειώσεις, πληροφορίες, έγγραφα, αρχεία, εικόνες και πολλά άλλα. Είναι ένα φοβερό μέρος για εν κινήσει αναφορά σε πληροφορίες και διαθέτει ισχυρές λειτουργίες αναζήτησης. Το Evernote είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας που χρησιμοποιώ.

 1. Todoist

Το Todoist είναι μια ακόμη υπερχρήσιμη υπηρεσία που επιτρέπει να διαχειριστείτε τις εργασίες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Todoist είναι μια πολύ μινιμαλιστική υπηρεσία με εξαιρετικό σχεδιασμό σε όλες τις εφαρμογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες, εργασίες μέσω email, να κωδικοποιήσετε με χρώματα και να διαχειριστείτε εργασίες με φίλους ή να τις εκχωρήσετε και να τις μεταβιβάσετε σε συνεργάτες. Είναι μια σπουδαία εφαρμογή για απορρόφηση στη διαχείριση εργασιών και μια από τις καλύτερες άγνωστες εφαρμογές παραγωγικότητας που υπάρχουν.

 1. Sunrise

Το Sunrise είναι μια ευκαιρία να κάνετε το ημερολόγιό σας να φαίνεται καλύτερο σε όλες τις συσκευές σας. Η εφαρμογή αυτή παίρνει το ημερολόγιο, στην περίπτωσή μου το Google Cal, και το κάνει όμορφο, απλό στη χρήση και σε πραγματικό χρόνο με αποτελεσματικότητα. Είναι φανταστικό σε διαδίκτυο, iPhone και Android.

 1. Casual.PM

Το Casual Project Management είναι ένα σπουδαίο επιχειρηματικό εργαλείο που απλά σας επιτρέπει να είσαι πιο οπτικοποιημένοι και συνεργάσιμοι ως ομάδα. Η εργασία σε ένα νέο project είναι δύσκολο και μερικές φορές χάνετε σκέλη καθώς απομακρύνονται. Όμως το Casual βεβαιώνει ότι τα πάντα είναι συνδεδεμένα και οπτικοποιημένα ώστε να ξέρετε πάντα τι συμβαίνει.

 1. Talon

Το Twitter είναι ένα στοιχείο κλειδί για την επιχειρηματική επιτυχία. Η απλή εφαρμογή του Twitter δεν είναι φανταστική, αλλά το Talon ανοίγει ένα πιο παραγωγικό και αποδοτικό αποτέλεσμα για τα tweet σας. Τα πάντα έχουν μια αίσθηση ευχέρειας και ευκολίας μέσω της εφαρμογής, έχω εξοικονομήσει πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας την για να οργανώσω τη δουλειά μου σε εκδηλώσεις και εν κινήσει. Έχει και πολύ ωραία σχεδίαση!

 1. BufferApp

Ξανά, πρέπει να βρίσκεστε εν κινήσει με το λογαριασμό σας στο Twitter και χρειάζεστε να κοινοποιείτε και στον ύπνο σας. Πως κοινοποιείτε στον ύπνο σας λοιπόν; Απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Buffer. Βοηθά να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας σε όλα τα δίκτυα όπως το Facebook, Twitter Google+, LinkedIn κ.α. εκ των προτέρων. Είναι χρήσιμο για όταν εργάζεστε σε μια υπηρεσία ή το σχεδιασμό προϊόντος και θέλετε να εξαπλώσετε τη γνώση σας πιο βαθιά στο δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε σε πραγματικό χρόνο.

 1. Wakie

Για επαγγελματική επιτυχία χρειάζεται να ξυπνάτε με σκοπό. Αν ο σκοπός σας είναι η επιχείρηση, πρέπει να ξυπνάτε με τον καλύτερο τρόπο. Το Wakie είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσετε. Συγκεντρωτικά, ακούτε το ξυπνητήρι, σηκώνετε το τηλέφωνο και κάποιος από κάπου στον κόσμο είναι εκεί για να σας ξυπνήσει μέσω κλήσης, έχουν ένα λεπτό να σας ξυπνήσουν και μετά αποκόπτονται.  Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να έχετε φανταστικούς ανθρώπους να σας ξυπνάνε από κάθε σημείο του κόσμου χωρίς χρεώσεις. Μπορείτε επίσης να ανταποδώσετε τη χάρη!

 1. Clean Master (Web, Android)

Όταν έχετε ένα μέτριο smartphone, χρειάζεται να κρατάτε τα πάντα καθαρά και ομαλά. Πρέπει να είστε παραγωγικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αν το τηλέφωνό σας είναι αργό, θα ρίξει την ταχύτητά σας. Θέλετε επίσης να δείχνετε προετοιμασμένοι σε πιθανούς πελάτες. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μοιραστείτε κάτι γρήγορα, και αυτό κάνει όλη τη διαφορά.

 1. Google Keep (Android, Web)

Είναι καταπληκτικό για γρήγορες λίστες στο γραφείο, είτε είναι λίστες για ψώνια ή σημειώσεις συναντήσεων. Είναι ένα καλό εργαλείο το οποίο η Google παρέχει απευθείας στο τηλέφωνο ή και το διαδίκτυο.

 1. Hangouts (Android)

Λάβετε όλα τα SMS και τα μηνύματα Gmail (Hangouts) σε μια εφαρμογή. Είναι υπερχρήσιμο όταν λαμβάνετε πολλά μηνύματα. Επιπρόσθετα, οι κλήσεις βίντεο είναι βασιλικές εδώ. Θα κάνει το γραφείο πολύ πιο απομακρυσμένο. Είτε εργάζεστε σε καφετέρια ή γραφείο ανοιχτού σχεδίου, δεν έχει σημασία, με αυτή την εφαρμογή η επαγγελματική επιτυχία μπορεί να συμβεί παντού.

 1. Google Drive (iOS, Android, Web, PC και Mac)

Όταν αλληλεπιδράτε με πολλούς εργαζόμενους, πρέπει να συνεργάζεστε με άλλους συχνά. Το Google Drive σας επιτρέπει να δημιουργείτε έγγραφα στα οποία μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες της επιχείρησης όπως παλιά έγγραφα, εικόνες, αρχεία και πολλά άλλα.

 1. DropBox

Είναι παρόμοιο με το Google Drive. Με αυτό, η κοινή χρήση συνδέσμων είναι πολύ εύκολη. Αν έχετε πολλά επιχειρηματικά έγγραφα, αυτό είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για να έχετε ως λειτουργία διαμοιρασμού την οποία όλοι θα λατρέψουν. Είναι απλό και πληροφοριακό, καθώς και χρήσιμο.

 1. Slack

Είναι πολύ χρήσιμο για ομάδες. Σταματά τη ροή email της ομάδας σας και τις ενοχλητικές επισυνάψεις σε άλλες υπηρεσίες Chat. Το Slack θα γίνει η επαγγελματική σας επιτυχία στην επικοινωνία αν έχετε περισσότερους από 3 και λιγότερους από 50 εργαζόμενους. Είναι ιδιοφυές!

 1. Freedcamp

Το Freedcamp είναι ένα ακόμη λογισμικό διαχείρισης project που είναι παρόμοιο με την επόμενη εφαρμογή της λίστας, το Basecamp, αλλά καλύπτει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Τα βασικά της διαχείρισης project και τα εστιασμένα στη διαχείριση χρόνου χαρακτηριστικά θα κάνουν τη διαχείριση χρόνου πολύ πιο εύκολη.

 1. Basecamp

Παρόμοιο με το Freedcamp, το Basecamp είναι ένα μοντέρνο και δυναμικό λογισμικό διαχείρισης project που έχει πραγματικά στο επίκεντρο τον πελάτη και την ομάδα σας όταν το χρησιμοποιείτε. Είναι πολύ διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Είναι ένας φοβερός τρόπος συνεργασίας και διαβούλευσης με τους πελάτες, ειδικά με τη λειτουργία περιγράμματος.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s